Ecigg med tillbehörNär man väl bestämmer sig för att testa e-cigaretter så kanske man tar första bästa modell som har ett rimligt pris. Visst kan man chansa på att man får en bra produkt men med lite research så finner man en variant som man kan ha glädje av länge. Precis som med allting annat här i livet så är bäst för dig inte alltid bäst för någon annan, så när du undrar vilken typ av e-cigarett som är bäst så måste du fundera på vad som är viktigt för dig.

Olika varianter och finesser

Även om de elektroniska cigaretterna påminner om varandra i form på så vis att man alltid försöker skapa något som ser ut som en vanlig cigarett, så kan de skilja sig åt en hel del vad gäller funktion. För att få ångan som brukar finnas i en kapsel att förångas så måste man värma upp denna och detta kan ske på olika vis. Man får värmen med hjälp av ett batteri som kan aktiveras på lite olika sätt. Moderna ecigaretter fungerar som så att man helt enkelt drar in luft genom munstycket men det finns även modeller där man trycker på en knapp för att förångningsprocessen ska komma igång. Vanliga varianter och finesser att betänka är:

  • Singelpack
  • Engångscigg
  • Cigarett kit
  • Med eller utan knapp för förångning
  • E-cigarr

Kit finns i många olika versioner och man brukar kombinera saker som antal cigaretter och viktiga tillbehör som extra batterier och kontakt till bilen eller USB sladd för att ladda e-ciggen med hjälp av datorn. Det är bäst att köpa e-cigg kit när man kan lite mer om de egna preferenserna så till att börja med så är ett tips att välja något enkelt mest för att få förståelse för hur e-cigaretten fungerar och smakar.

1 Apr 2014