Det kan vara otroligt spännande att stå inför ett nytt projekt. Att bygga sitt nya hus är ett äventyr som skapar både glädje och ger inspiration. Eller så är det en genväg rakt ner i stresskonen... Från det man bestämmer sig för att bygga är det många saker som ska ordnas innan man kan flytta in. Det ska köpas tomt, man ska få ordning på alla tillstånd och inte glömma bort att grannar kan komma med invändningar vilket ofta försenar och fördyrar hela processen. Det finns en mycket enkel väg att gå för att slippa alla dessa problem, och det är att vända sig till företag som levererar nyckelfärdiga hus. Det finns några att välja mellan men Trivselhus är den bästa hustillverkaren enligt mig. Då får du ett nytt hus, men slipper alla problem som kan uppstå om du själv är din egen byggherre. 

Fördelar och nackdelar med nyckelfärdiga hus

Det finns fördelar, och det finns nackdelar. Som tur är så är nackdelarna ganska få. En av dem är att du får ett hus som inte är helt unikt. De tillverkas i serier och det finns alltså andra som bor i exakt likadana hus. Fördelarna är desto fler:

  • Ett kontrakt med en entreprenör som fixar allt.
  • Du slipper tampas med underleverantörer.
  • Du kan fokusera på inredningen.
  • När huset är färdigt är det också besiktigat och klart för inflyttning direkt. 

Vill du däremot ha en arkitektritad villa så får du vända till en byggfirma som kan bygga det åt dig. Vanliga hustillverkare brukar i regel inte erbjuda specialhus. 

11 Dec 2019