Tycker du om att sminka dig men är samtidigt lite orolig för alla kemikalier som smink brukar innehålla? Skulle du vara beredd att betala lite extra om du visste att din makeup inte var skadlig för dig, utan snarare tvärtom? I sådant fall så måste du definitivt testa kosmetikan från bareMinerals, ett brittiskt företag som tagit fram en rad skönhetsvårdsprodukter som är väldigt rika på mineraler och andra naturämnen. Visst kostar det mer än vanlig kosmetika, men å andra sidan är resultatet jättevackert och det är även nyttigt för ens hud och hälsa.

Det bästa sättet för den som vill prova på om bareMinerals passar är att beställa ett så kallat bareMinerals start kit. Det består av nio olika bareMinerals-produkter: bareMinerals Original SPF 15 Foundation 2 x 2 g, bareMinerals Mineral Veil, 2 g bareMinerals All Over Face Colours Warmth, 2 g bareMinerals Prime Time Foundation Primer, 15 ml bareMinerals Full Flawless Brush, bareMinerals Flawless Application Face Brush, bareMinerals Maximum Coverage Concealer Brush och så en Get Started DVD.

Med hjälp av detta start kit kan du alltså verkligen få en överblick över bareMinerals sortiment, du kan testa alla dessa olika produkter och då förstår du ju snabbt om bareMinerals är något för dig eller inte. Förmodligen kommer du väl precis som de flesta andra bli helt såld på denna underbara kosmetikaserie. Det är så himla skönt att kunna använda naturliga produkter som till och med är bra för huden. Genom att sminka sig med bareMinerals kan man alltså vara säker på att inte se så snygg ut som man bara kan, utan även på att få lite skön huvdård samtidigt!

19 Sep 2014