Något som alla borde göra mer, det är att gå och få massage. Det är en metod som har funnits runt om i världen i flera hundra år och har använts som metod för att lindra, mjuka upp leder och muskler och för att få personen i fråga att känna sig avslappnad. I vårt stressade samhälle vi lever i idag, så behöver vi tid att varva ner och tid för oss själva. Genom att boka en skön massage i Eskilstuna eller i den stad du bor så kommer du ett steg närmare avslappning. Nu är det så smart med att du kan gå via Timecenter och söka fram massage i olika städer. Det underlättar när du ska leta efter specifika massagemetoder eller särskilda platser i Sverige.

Olika varianter av massage

Massage, det finns många varianter på det. Allt från klassisk svensk massage, som funnits i Sverige sedan 1800-talet då Per-Henrik Ling skapade den, till massage som thaimassage, japanska massage och mycket mer. Förr var det så, för att få massage från andra länder, så behövde du resa dit. Nu har det öppnat lite varstans i Sverige, institut, som erbjuder flera typer av massage, både från utlandet och från Sverige.

Mer specifika typer av massage är bindvävsmassage, energimassage, fibromassage och setaimassage. Dessa är individuella och utförs efter behovet på den personen som bokar.

Idrottsmassage är även det en individuell massage, som beror på om du har ådragit dig skador och var på kroppen. Det är bra med denna typ av massage för muskelsträckningar och liknande.

19 Feb 2016