Denna blogg är ju är ju till för att ge er de allra bästa länkarna på nätet. Jag har hittat en bra länk och det är till ett företag som heter Jonsson Bil. Det har lett till att jag vill ha en splitter ny Peugeot! Jonsson Bil är nämligen återförsäljare av just Peugeot. Vi har kollat upp dem på fbt.se och de verkar vara ett bra företag. Dessutom har de begagnade bilar, vissa av dem på Bilweb.se. Så kika in hos dem om även du är ute efter en bil. Jag är ju egentligen inte på jakt efter en ny bil. Men man blir sugen när man börjar titta. Särskilt då att köpa en helt ny. Jag har aldrig haft en helt ny bil, bara begagnade.

Ny bil ger bra service

Om man satsar på en helt ny Peugeot från Jonsson Bil så får man ju tillgång till en mängd bra saker, så som servicen som ska göras vid vissa milantal. Dessutom har Jonsson Bil:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Så bor man i Örebro, och har en bra plånbok så att säga, så är det inte nåt snack om saken egentligen. Då kan det lätt vara värt att investera i en helt ny Peugeot. Eftersom Jonsson Bil har verkstad och även kan ge ett så kallat Peugeot-kort, så är det ju en bra affär man gör. Jonsson Bil strävar efter att relationen med deras kunder ska sträcka sig längre än bara till en bilaffär, de vill att det ska bli en lång affärsrelation!

9 Dec 2015