trafikskola natt

Behöver du hjälp med att hitta en trafikskola trelleborg? Då kan Mårtenssons vara ett bra val för dig som är intresserad av att ta ditt körkort. Mårtenssons erbjuder både körskola och intensivkurser, och alla åldrar är välkomna. Deras utbildningscenter har en avspänd och trevlig atmosfär så att nya kunder alltid känner sig välkomna, och deras kontor ligger i närheten av stadens största busshållplatser så att det är lätt att hitta dit via kollektiv trafik.

Mårtenssons trafikskola i Trelleborg erbjuder massor av olika utbildningar inom körning och teori. Förutom bilskola och intensivkurser erbjuder de också körlektioner för moped, motorcyklar och taxiutbildningar. De erbjuder också dyslexipaket och utbildningar för slädkörkort.

Detta är ett företag som strävar efter att överträffa kunders förväntningar. De vill erbjuda sina kunder bra utbildningar inom trafik med ett professionellt bemötande, allt för att se till att kunden får en utbildning som passar både deras behov och ekonomi. Mårtenssons använder sig av lättkörda Audi A3 som övningsbilar, och använder BMV motorcyklar till deras motorcykelutbildningar. De har även andra övningsbilar (Mercedes CLS) som ett mer extremt alternativ, som eleven kan prova vid slutet av sin utbildning.

Inom deras bil- och motorcykelutbildning erbjuder Mårtenssons allt inom teorilektioner, inklusive privata teorilektioner, samt onlinekurser. Motorcykel- och bilutbildningarna erbjuder även två kurser om riskerna med att köra fordonen. Dessa är Riskettan och Risktvåan (för halkträning). De erbjuder även handledarutbildningar till elever som vill bli säkrare och mer miljöanpassande förare. Förutom deras körutbildningar har Mårtenssons en kurs kallad "Nollkoll - Fullkoll på trafiken". Detta är en kurs fokuserad på trafik-, drog- och alkoholfrågor, så att de ska kunna öka medvetenheten om riskerna med alkohol och droger inom trafiken.

Om du är intresserad av att få ditt körkort eller annan körutbildning erbjuder Mårtenssons massor av olika paket och andra erbjudanden. De erbjuder även möjligheten att beställa kurser eller annan e-handel via deras webbplats. Prislistorna på alla deras kurser finns på deras webbplats, samt även andra tillgängliga säsongserbjudanden. Det går även att boka tider för körlektioner.

Mårtenssons har ett starkt sammansvetsat team bestående av runt 50 trafiklärare, och förutom i Trelleborg har Mårtenssons även kontor i Malmö, Vellinge, Landskrona, Höllviken, Helsingborg och Lund.

30 Nov 2015