Jag har länge tänkt på att börja köpa billiga kontaktlinser på nätet. Men vågar man det? I och för sig har jag inte hört något direkt dåligt om det, utan det är mest skräck för saker man inte förstår sig på antar jag. Jag bestämde mig tillslut att ta reda på vad som är skillnaden mellan billiga kontaktlinser på nätet och de man köper i butiken.

Från början till slut

1. Först tillverkas kontaktlinserna i en butik. 2. Sedan skickas de till lager Här är allt samma oavsett var du köper dina kontaktlinser. Men det är nu det intressanta börjar. 3. Skickas antingen till dig som kund direkt från lager om man köper kontaktlinserna på nätet / i en e-butik. 4. Skickas till optikerna 5. De säljs till dig som kund.

Skillnaderna i dessa är att om man köper kontaktlinserna via nätet får man dem direkt i steg 3. Annars får man gå hela vägen till steg 5 och betala mycket mer. Här hittar ni ett bra tips om hur man får billiga kontaktlinser.

2 Oct 2013