TavlaAtt få upp några snygga tavlor på väggen därhemma kan göra ens bostad mycket mer hemtrevlig och ge den där extra touchen som gör skillnaden mellan ett bra och ett ypperligt boende. Det är inte en slump att en av de centrala inslagen i så kallad homestyling, d.v.s. då mäklare eller professionella stylister piffar upp en bostad innan visning, är ju just att få det att se hemtrevligt ut – och då passar tavlor alldeles utmärkt.

Dock är tavlor dyra – i alla fall om man vill ha originalmålningar skapade av konstnärer. Visst, man kan kanske satsa på att låta en konstfackstudent måla upp något, men även det kommer kosta en hel del pengar. Vad finns det då för alternativt till den som vill få upp tavlor på väggen hemma men utan att bli ruinerad?

Ett av de allra bästa alternativen är så kallade canvastavlor. Det handlar alltså om motiv som trycks upp på canvasduk. Tack vare internets intåg kan du enkelt ladda upp dina bilder och sedan få tavlorna hemlevererade inom någon vecka. På så sätt kan du få upp den där vackra sommarsolnedgången på vardagsrumsväggen, eller familjeporträttet på sovrumsväggen. Och du kan även ladda upp andra .jpg-bilder och få dessa upptryckta på canvasduk – variationerna är alltså obegränsade och det är ett ypperligt alternativ för dig som vill få upp tavlor på väggen utan att betala alltför mycket!

26 Oct 2013