rabatt'Butiksjakt har sedan en tid tillbaka haft en plats bland mina favoritsidor. Det är en sajt som listar olika butiker komplett med rabattkoder och kampanjerbjudanden. Sidan listar flera hundra butiker med en mängd erbjudanden, ett av de senaste som jag använde var en superrabatt hos skobutiken Footway, på upp till 70% för utvalda skor. Tidigare hade även Butiksjakt en annan kampanj med Footway som gav 30% rabatt vid köp över 500 kronor, den kampanjen gjorde att jag sparade hela 400 kronor på ett par riktigt snygga Nikedojor.

Nästan oavsett vad man behöver kan man hitta någon typ av rabatt, specialerbjudande eller kampanj på Butiksjakt. Rabattkoderna uppdateras konstant i takt med att hemsidan får in nya kampanjer från de olika butikerna, vilket gör Butiksjakt till en konstant källa för besparingar.

Köpa ny dator? Inga problem – rabatter finns till butiker som Netonnet och Komplett.se. Söker du en film eller CD-skiva? Butiksjakt samarbetar med bland annat CDON och Discshop. Vill du införskaffa hobbyartiklar? Ta en titt på kampanjerna för till exempel Hobbykompaniet och Outdoorexperten. Ska du planera semestern? Se till att ta den av de olika erbjudanden som gäller bland annat Apollo, Expedia och Hotels.com!

Det bästa av allt är att man kan ta del av kampanjerna helt utan motprestation. Eventuellt kräver någon av rabatterna att man skriver upp sig för deras nyhetsbrev, men i sådant fall är det ju bara att avbeställa utskicken efteråt om man nu inte har intresse för dem. Så om du ska handla på nätet – lägg ett bokmärke till Butiksjakt.se och börja spara pengar redan idag!

3 Jul 2013