Presentreklam är stort i Sverige och det är inte så konstigt. De flesta gillar ju att få presentreklam eftersom den är något man faktiskt kan använda. Det är aldrig dumt med en schysst penna eller ett anteckningsblock, men det finns så mycket mer inom detta spännande område. Egentligen kan man skapa presentreklam av vad som helst och den som har de bästa idéerna kommer också att lyckas riktigt bra med att stärka sitt varumärke.

Presentreklam är mer än pennor

Man kan stärka ett varumärke med hjälp av pennor och andra produkter som folk alltid använder. Fördelen med pennor är just att de kommer att finnas framme på bord och även ta sig omkring i olika sammanhang men om man verkligen vill imponera med presentreklam så kan man tänka mycket mer innovativt. Det här är en rolig process och det är mycket intressant att se närmre på de förslag som företag inom presentreklam föreslår.

Man kan till exempel skapa profilerade tablettaskar eller snyggt designade godisburkar och ge bort som presentreklam. För kontor är det också populärt med prylar som är praktiska som till exempel USB minnen eller en datormus. För att komma fram till unik presentreklam så kan man alltid fundera på vad man själv använder dagligen och sedan försöka utveckla en produkt för samma område. Ju mer användbar en presentreklamprodukt är, desto större spridning får reklamen.

27 Sep 2011