När jag hörde talas om melanotan för första gången var jag oerhört skeptisk. Jag trodde inte att det kunde fungera, det lät ju dels för bra för att vara sant - ett ämne som stimulerar kroppen att tillverka melanin, d.v.s. ett naturligt förekommande hormon som ansvarar för solbränna och pigmentering. Och det skulle göra att man blev brun av mycket mindre sol och att brännan höll i sig längre. Så jag var oerhört skeptisk, särskilt efter att jag fick höra att man måste ta melanotan med hjälp av sprutor!

SPRUTOR! Jag fick Traisnpottingvibbar direkt och sa nej, nej, fan heller, glöm det, inget melanotan för mig, jag går hellre och solar solarium varannan dag än tar sprutor! Men så träffade jag på en vän som plötsligt såg brunbränd och fräsch ut. "Visste inte att du var på semester nyligen" sa jag till honom, varpå han svarade att han inte hade varit på semester, utan bara tagit melanotan. "Va? Men... det är ju knark!" svarade jag. Min vän log lite snett och förklarade allt, man tar melanotanet i magen med en insulinspruta som knappt känns... Så dum och naiv jag hade varit, eller hur?

Hur som helst, eftersom jag skulle till Ibiza om två veckor bestämde jag mig för att testa på melanotan. Jag köpte hem lite och åkte på semester samtidigt som jag var på en melanotankur. Och vet ni vad? Jag blev snyggare brun och det gick snabbare! Och brännan höll i sig längre! Sedan dess har jag använt melanotan då jag vill bli brunare, och det har fungerat alldeles utmärkt för min del. Har heller inte märkt några direkta biverkningar, även om det finns sådana självklart, i alla fall för andra.

Jag brukar köpa mitt melanotan på sajten blibrunutansol.eu, som också hjälper dig gå ner i vikt med instant slim och som har snabba och säkra leveranser!

 

14 Feb 2014