Nuförtiden finns det i mitt tycke ingen egentlig anledning till att köpa kontaktlinser hos en optiker, eftersom linser helst bör inköpas på internet! Genom att köpa online kan man inte bara spara en massa pengar, utan man har även en mängd olika märken att välja emellan och det bästa av allt är att man slipper lämna hemmets lugna vrå – man lägger in en order och väntar en dag eller två, så har man sina linser levererade.

Det finns en rad butiker som erbjuder linser över internet. Det är viktigt att välja en välrenommerad svensk butik – beställer du från en utländsk butik blir det mycket svårare att få pengarna tillbaka eller byta en eventuellt defekt vara. Om priset är för lågt för att tro på så är det bäst att låta bli, det finns risk att sidan är en bedrägerisajt eller att du vår en förfalskad vara hemskickad, och om du har beställt från en sida utanför EU är det tyvärr inte mycket du kan göra.

Så håll dig till seriösa leverantörer. De flesta svenska linsbutikerna online erbjuder snabba leveranser och de följer också alla svenska lagar rörande distanshandel, returrätt, ångerrätt och så vidare. Detta ger dig som kund en stor säkerhet, du vet att du inte kommer bli lurad eller få dåliga varor hemskickade. Så ta hänsyn till detta när du handlar på nätet – börja linsshoppa online och spara pengar!

8 Sep 2013