För en villa eller en bostadsrätt så har man kanske inte tänkt så mycket på säkerhet vad gäller entrédörr eller lägenhetsdörr. Det finns ju säkert många som till exempel har larm och är nöjda med det. Men då är det redan försent om larmet går då tjuven troligtvis redan har fått med sig det som den ville ha.

Bättre är väl att stoppa tjuvens inbrottsförsök redan vid dörren med en säkerhetsdörr från Torterolo & Re som är en av Europas största leverantörer inom området. Förutom att de bara marknadsför dörrar med säkerhetsklass 4 som standard så har de ett stort utbud när det handlar om design.

Tänk dig en sekelskiftesvilla som ska förses med en ny säkerhetsdörr, då gäller det att man tänker sig för och anpassar den nya dörren till den arkitektur och färg som villan har idag. Och om det är så att den har kvar sitt ursprungliga utseende så är det inga problem att hitta en matchande dörr som både är säker och har en snygg design.

Med eller utan glas, släta eller mönstrade ja man kan till och med få en egen designad dörr som ser ut som den gamla om man vill det.  Utbudet är stort och det är enkelt att få en offert på en dörr, man går bara in på deras hemsida och fyller i de önskemål man har så blir man kontaktad och får en offert med pris.

Man kan också välja till installation vilket de flesta gör då det är fråga om att följa de anvisningar som gäller för specificerad klassning. Alla deras installatörer är utbildade och certifierade för att utföra installationer på deras säkerhetsdörrar, och det känns tryggt att det blir fackmannamässigt utfört och det blir snyggt också.

27 Dec 2013