tandläkareGuldbruna leende tänder är det få som förälskat sig i, men tänder förblir inte vita om man inte tar hand om dem. Det här är något som din tandläkare i Göteborg talat om för dig i åratal, och först när tänderna fått den gyllenbruna nyansen så inser du att han hade rätt! Gula fläckiga tänder är ett ganska vanligt problem och om du lyssnar på din tandläkare i Göteborg så finns det mycket som du kan göra för att korrigera färgen och få ett vackrare leende.

Hos din tandläkare i Göteborg så kan du få hjälp med professionell blekning av tänderna och det här är en bra metod då tänderna verkligen ser solkiga ut. Ibland kan det till och med krävas estetisk tandvård för att ett leende ska återgå till normal färg igen. I det här läget behöver du vända dig till en tandläkare i Göteborg som jobbar med estetisk tandvård och vet hur man på bästa sätt kan korrigera färgen på dina tänder.

Om du tänker på vad du äter och dricker så inser du kanske att kaffe, vin, cigaretter och andra produkter ligger bakom dina tänders nya färg. Om du minskar intaget av dessa varor och kanske väljer att dricka med sugrör så minskar du kontakten mellan dina tänder och det som ger en gulbrun färg.

17 Nov 2011