Kontor i MalmöStort utbud av lediga kontor i Malmö

Det är ganska stor omsättning på lediga kontor i Malmö och samtidigt skiljer de olika kontoren sig väldigt mycket åt i både karaktär och belägenhet. Kan man Malmö sedan innan så vet man i regel vad för typ av ledigt kontor man ska satsa på - var i Malmö det ska ligga, hur stort det ska vara, huruvida det ska vara ett helt eget kontor eller en kontorsplats i ett kontorslandskap, samt - givetvis - hur mycket kontorslokalen får kosta.

Många som driver kontorsverksamhet vill vara i centrala Malmö, men även områden som Västra Hamnen och Hyllie blir allt mer populära. I dessa områden finns moderna och fräscha kontorslokaler med suveränt läge och mycket goda kommunikationer. Den som inte har behov av att leta bland lediga kontor med eftertraktade lägen har en uppsjö fler val att sålla bland, i Malmö finns mängder av trevliga stadsdelar med suveräna kontorslokaler som bara väntar på att fyllas med ambitiösa affärsmänniskor.

Relier Öresund

Relier AB öppnade sin verksamhet år 2009 och år 2010 hade Öresundsförgreningen redan kammat hem sitt första pris för bästa lokalförmedlare i Skåne. Priset fick vi motta även år 2011 och 2012. Vi är Öresunds mest pålitliga lokalförmedlare och arbetar på ett generöst och engagerat vis.

Du som är på jakt efter lediga kontor i Malmö, eller kanske en ledig lokal i Helsingborg eller någon annan skånsk stad, får gratis hjälp av Relier Öresund. Vi vill sammanföra dig med de lokaluthyrare som erbjuder just de kontor som lämpar sig bäst efter dina preferenser - vi vill göra din jakt smärtfri och lokaluthyraren nöjd med hyresgäst. Relier är ett franskt ord som betyder just "sammanföra", och detta ord beskriver vår arbetsfilosofi på ett koncist sätt.

Välkommen till Relier Öresund i Malmö

Reliers hjälp är för dig som vill hitta lediga kontor i Malmö helt gratis - allt från vår hemsida med sin effektiva sökfunktion, till personlig hjälp från någon av oss som arbetar på Relier Öresund är kostnadsfria tjänster. Börja med att kolla läget på www.fastmera.se och ta sedan kontakt med vårt Malmökontor:

  • Vi finns på Gråbrödersgatan 2, 211 21 Malmö
  • Vårt telefonnummer är 040-30 75 00
  • Du kan också nå oss via e-mail: malmo[at]relier.se

Varmt välkommen!

9 Jan 2014