Sociala medierAros Kapital på Twitter

Twitter är ett socialt nätverk som går ut på att man skriver korta meddelanden till omvärlden. Man skulle kunna kalla det ett mikrobloggsystem eftersom varje "tweet" ryms inom 140 tecken. Endast registrerade användare kan twittra och vi på Aros Kapital har vår egen Twitter som vi använder som ett effektivt kommunikationsredskap till allmänheten.

Vem som helst kan läsa våra "tweets" som handlar om allt från egna ekonomiska analyser i miniformat, till marknadsföring av våra tjänster och nyheter inom såväl vår egen verksamhet som omvärlden. Vi lägger ofta upp aktuella länkar från seriös press i vår Twitter. Ta en titt!

Lär med videoklipp

Att läsa texter för att lära sig nya saker fungerar bra för vissa, men inte för alla. Den som är intresserad av Aros Kapital och de tjänster som vi erbjuder får utförliga presentationer genom att följa våra videoklipp som vi laddar upp på Youtube.

När man får något presenterat för sig som kombinerar rörliga bilder, noga utvald information och estetiskt tilltalande sammanställningar så är det oerhört mycket lättare att ta till sig den information som presenteras.

Youtube är den mest lättillgängliga källan för den som vill se våra presentationer och reklamsnuttar, men ibland kan man stöta på dem även annorstädes.

Aros Kapital på Facebook

Givetvis har Aros Kapital också en egen Facebooksida. Vi är ett företag i tiden och vet vikten av att synas där folket finns. Facebook är en extraordinärt forum för såväl företag som privatpersoner och vi är glada att vara en del av den gemenskap som Facebook står för.

Du hittar oss alltid på företagsnamnet i sin enklaste form, anpassat efter det sociala forumets regler:

Dessa tre sociala nätverk kompletterar vår egen hemsida väldigt bra. Välkommen att följa vår utveckling och bli en del av våra framgångar.

19 Apr 2014