Det började för 3-4 år sedan – att både jag och min kära hustru kring jul hade det extra körigt med både jobb och andra privata projekt. Vi började då diskutera att vi kanske som ett undantag just denna jul – skulle kosta på oss catering mat till jul. Då skulle vi både spara tid, bli mindre stressade samt samtidigt få chansen att smaka hur mat smakar när proffs har tillagat den.

Så blev det och vi anlitade då Säbb & Blomqvist Catering i Stockholm och hämtade upp 6-7 lådor med mat inne hos dem i city. (De hade kunnat köra ut till oss men vi valde att hämta upp själva). Den första tanken var – när vi packade upp de olika små burkarna och faten – att det såg inte ut att vara så mycket. Men när vi väl började äta så räckte det gott och väl, det var mycket mer än det såg ut.

Och vilka smaker sen ! – tänkt att sill och köttbullar kan smaka så mycket bättre och såserna till – ja det var verkligen en smakupplevelse.

Nästa jul var vi inte riktigt lika stressade men man har ju alltid mycket att förbereda och göra inför jul så vi körde faktiskt catering den julen också, och nästa också och nu i år är det dags igen. Den som uppskattar det allra mest är min hustru – för det är hon som slipper stå i köket en stor del av julen…

Om du också skulle vara intresserad av att testa så kan du hitta inspiration och se deras olika cateringmenyer för julen här eller läsa mer i deras vackra PDF Julbord 2013 från Säbb & Blomqvist .

Vi är faktiskt så nöjda med Säbb & Blomqvist att vi anlitat dem när äldste sonen tog studenten för 3 år sedan och nu i vår är det dags för nästa son – så då blir det Säbben igen. Vi har också anlitat Säbbens catering för en jämn födelsedag och en mingelträff i jobb sammanhang – alltid lika uppskatta av gästerna.

De här fördelarna tycker vi det finns med att använda sig av catering:

  • Du slipper STRESSA
  • Du sparar värdefull TID
  • Det är BEKVÄMT och praktiskt
  • SMAKUPPLEVELSEN
  • NJUTNINGEN – av att få äta och dricka något som någon annan gjort i ordning

Så – gör som oss – köp dig lite värdefull tid och stressa ner och njut av mat som proffs har lagat med både kärlek och omsorg…..

12 Dec 2013