StädareVi på Städenergi utför flera olika former av städning. Vare sig du har behov av en storstädning, flyttstädning eller vill ha ett abonnemang för veckostädning så kan du anlita oss. Vi städar åt både företag och privatpersoner och vi garanterar dig att du blir nöjd med vår städning.

Vad vi erbjuder

Vi på Städenergi är ett städföretag i Stockholm som du kan anlita för de flesta sorters städning. Vi erbjuder dig bland annat:

  • Hemstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Visningsstädning
  • Kontorsstädning
  • Golvvård
  • Städning anpassad för företag

Att anlita en städfirma i Stockholm underlättar din vardag och vi arbetar med att kunna ge dig flexibla lösningar på alla sorters städning. Vi sätter dig som kund i fokus och vi kan skräddarsy utefter vad du har för behov. Vår personal har många års erfarenhet av städning och du kan känna dig trygg i att välja oss på Städenergi. Ofta är vardagen fylld av andra måsten och då är det skönt att kunna lägga över städningen till oss så att du får tid över till annat.

Nöjd kundgaranti

När vi på Städenergi städar så använder vi oss av beskrivningar och checklistor för att säkerställa att städningen går till på rätt sätt. Vi kan även lägga till utefter dina önskemål vad du vill ska ingå i den städningen du bokar hos oss. Vi tillämpar även något vi kallar nöjd kundgarantin vilket innebär att vi inom 48 timmar gör om städningen i fall att du inte är nöjd. Vi blir nöjda när du är nöjd!

Kontakt

Om du vill att vi ska hjälpa dig med din hemstädning i Stockholm eller någon av våra andra städningar så kan du enkelt kontakta oss via mail och telefon eller på vår hemsida: städföretagstockholm.se. Vi kan berätta mer utförligt vad vi kan erbjuda just dig för sorts städning och komma överens om passande lösningar.

23 Jun 2014