Vårt mål med denna blogg är att ge dig länkar till bra företag. Ett företag vi synat är Svenska Investeringsgruppen som sysslar med investeringar inom främst fastigheter. De kan hjälpa dig att använda delar av ditt sparkapital och få dem att växa genom att investera dem. Om du är nyfiken på detta företag så kan du besöka deras hemsida men du kan även kolla upp dem på Allabolag.se. Detta företag finns även på flera sociala medier så som Facebook. Svenska Investeringsgruppen är Sveriges ledande finansföretag inom alternativa investeringar. Om du känner att du vill satsa på något nytt och spännande så ska du besöka deras hemsida och se vad de kan göra för just dig.

Investera i 4 enkla steg

Svenska Investeringsgruppen vill ge dig möjligheten till ekonomisk tillväxt och frihet genom alternativa investeringar. De anser att man kan påbörja en investering med en mindre summa pengar och genom att följa fyra steg:

  • Välj investering
  • Bli ägare
  • Regelbundna uppdateringar
  • Hjälp och support

Hos detta företag får du hjälp av en rådgivare som identifierar vad för investering inom fastigheter som passar dig och även de mål du kan tänkas ha med din investering. När du gör en investering så blir du till en fastighet eller ägare till aktier i en onoterad fastighetsfond. Svenska Investeringsgruppen finns hela tiden med dig som stöd och du kan vända dig till dem för att få support eller hjälp. Om du vill så kan du även få uppdateringar om vad som händer via din mobil eller via mail.

18 mar 2016